Siklóernyős alap- és haladóképzés

Itt vagy a menüben:   Home > Siklóernyős képzés

Siklóernyős képzés

Annak ellenére, hogy a siklóernyővel való repülés nem mágia, mégis alapos elméleti és gyakorlati tudás szükséges a biztonságos repüléshez. Mindig azt oktatjuk a kezdő növendékeinknek, hogy a siklóernyő az egyetlen repülőeszköz ami akkor repül a legjobban, ha a pilóta nem piszkálja. Smile

Ellenben meg kell tanulni a startolás és biztonságos leszállás folyamatát! Ezt kínálja a Műegyetemi Sportrepülő Egyesület Siklóernyős Szakosztályának, minden tavasszal induló alaptanfolyama.

Hazánkban a siklóernyős képzés engedélyköteles tevékenység! Az engedélyeket a Nemzeti Közlekedési Hatóság adja ki, ennek folyamatával nem szeretnék senkit terhelni. A kezdő növendékeknek egy lényeges dolog van: a képzést minden esetben egy, a Hatóság által elfogadott oktatási tematika mentén kell elvégezni. Ez a tematika minden növendék számára hozzáférhető kell legyen, ebből ellenőrizheti, hogy képzése az előírtaknak megfelelő, vagy sem.

Ha nem vagy biztos, hogy az általad kiválasztott iskola rendelkezik-e a szükséges engedélyekkel, kérdezd meg a Hatóságtól (Elérhetőségek ezen a linken)!

Figyelem! Nagyon elszaparodtak a siklóernyős intenzív tanfolyamokat kínáló bónuszbrigádos, kuponos hírdetések! Ezek SOHA nem nyújtanak teljes képzést és nagyon sok baleset történik náluk. Részleteket itt olvashattok.

Az MSE alaptanfolyama kb. 3 hónap! Ennyi idő kell ahhoz, hogy megfelelő módon elsajátítsd a siklóernyő kezelésének fortélyait.

Magyarország legjobb siklóernyős webshopja

Évek óta bővülő tartalommal kínál mindent ami a siklóernyőzéshez szükséges. A legtöbb felkínált termék egyedüli hazai forgalmazói.

Pro-design, Aircross, Ozone és Escape siklóernyők és kiegészítők.

Kortel beülők, Bräuniger siklóernyős műszerek és sokminden más.

A Webshop eléréséhez kattints ide! :-)

Műegytemi Sportrepülő Egyesület

Az ország legrégebbi repülős klubja, melynek siklóerny

ős szakosztálya a kezdetektől fogva meghatározó szerepet vállalt. Repülőt erük a Hármashatárhegy ölében helyezkedik el.

Az MSE honlapját itt éred el.

MSE logo

www.winkler.hu

Minden ami kell, meg az is ami nem. Smile

Szabadrepülés, siklórepülés, siklóernyőzés...| Keretrendszer: CMSimple| Sablon: ge-webdesign.de| Login